Artikeln publicerades 10 maj 2024

Prata bygglov med oss den 20 maj

Bygglovsenheten och företagare som stöttar privatpersoner med bygglov bjuder in till ett event i Kungsbacka live. Vill du ställa frågor om bygglov och få råd? Välkommen måndagen den 20 maj.

Evenemanget arrangeras av kommunens bygglovenhet ihop med företagare som finns på plats i Kungsbacka live i Kungsmässan den 20 maj mellan klockan 15-18.

Syftet med eventet är att ge råd och stöd till privatpersoner som planerar att söka bygglov, eller som har frågor om vad de får bygga på sin tomt. Det ska vara enkelt att göra rätt och processen kring bygglov kan upplevas svår.

Det ska bli kul med ett gemensamt event där vi tillsammans kan stötta våra invånare i frågor om bygglov. Vi hoppas på en välbesökt dag och pratar gärna om bygglov för uterum, friggebod och pool. Under dagen kommer bygglovenheten också att visa projektet där vi undersöker Artificiell intelligens (AI) i bygglovsprocessen, vi hoppas få bra input på arbetet hittills från de som besöker oss, säger Hanna Ståhl, verksamhetschef, Bygg- och miljöförvaltningen.

Vi ses i Kungsbacka live, Kungsmässan.