Näringslivet möter eleverna på Ekonomiprogrammet

Då var det äntligen dags för den årliga Arbetsmarknadsdagen på Ekonomiprogrammet! Lärare och elever i årskurs 1 har träffat och lyssnat till olika representanter från näringslivet inom området ekonomi och juridik.

Flera av yrkesrepresentanterna har tidigare gått sin gymnasieutbildning här hos oss vilket gör oss extra stolta!

Medverkade gjorde Carin Wiberg, chefsjurist Novo Energy, Camilla Emring, digital kreatör och marknadsförare Credit Safe, Karolina Palmér, entreprenör och egenföretagare Karolina Konst, Malin Kerwin Stockman, jurist Rosengrens Advokatbyrå, Filippa Brunnberg Denkert, digital marknadsförare, Caroline Johansson, HR-chef på Polfärskt Bröd samt Mathias Hjertén, advokat Gejder Advokatbyrå”.

Stort TACK till alla som bidrog till en fantastiskt inspirerande dag!

Arbetsmarknadsdag på Ekonomiprogrammet