Filmfestival på Ekonomiprogrammet!

Äntligen så var det dags för den årliga filmfestivalen på Ekonomiprogrammet. Temat för festivalen är "När mänskliga rättigheter kränks". Samtliga elever i årskurs 2 har i kursen Samhällskunskap 2 arbetat med att skapa dokumentärfilmer. På plats för att utse de bästa filmerna var juryn bestående av Andrej Green, Caroline Wingold, Per Hember, Victoria Gabrielsson och Frida Udd. Eleverna Ida Holming, Olivia Lindbald Lindskog, Emilia Wittzell, Jonathan Samuelsson och Sebastian Starck i EK22O vann ett av priserna för sin film om Våld i nära relationer. Det blev "storslam" för eleverna Emma Andersson, Axel Sallander, Filip Michalek, Hannah Bonander och Elmer Wahlström i EK22L som vann två priser, både från juryn och publikens/elevernas pris, med sin film om mobbning.

Tack alla som deltog och särskilt tack till eleverna för deras engagemang!

Rektor Maria Åsberg var konferencier under filmfestivalen.