Praktik för studerande

Det är inspirerande och lärorikt att arbeta i Kungsbacka kommun. Som praktikant ingår du i ett meningsfullt sammanhang, knyter nya kontakter och ges möjlighet att visa din kompetens.

För dig som studerar på högskola, universitet eller yrkeshögskola

Du som har pågående studier på universitet, högskola eller yrkeshögskola och söker verksamhetsförlagd utbildning (VFU) eller lärande i arbetslivet (LIA), kan göra en intresseanmälan till utbildningsrelaterad praktik i Kungsbacka kommun.
När din intresseanmälan inkommit till oss, skickas den vidare till våra verksamheter. De ser över möjligheten att erbjuda dig en praktikplats.
Om du inte har hört från oss inom tre veckor finns det för närvarande ingen passande praktikplats. Vi vill i så fall tacka dig för ditt tålamod och hoppas att vi får anledning att ses i något annat sammanhang framöver.

Intresseanmälan till verksamhetsförlagd utbildning (VFU) eller lärande i arbetslivet (LIA) Länk till annan webbplats.

För dig som är lärarstudent

Du som studerar till lärare och söker verksamhetsförlagd utbildning (VFU), kan läsa mer om hur du söker VFU-placering hos oss på: Praktik för lärarstudenter

Examenarbete eller uppsats för universitet, högskola eller yrkeshögskola

Är du studerande och planerar för ditt examenarbete eller uppsats? Vill du undersöka och utvecklas tillsammans med någon av våra verksamheter i Kungsbacka kommun

Aktuella examensarbete hittar du under lediga jobb.