Om dagen – vad är Businessboost?

På Kungsbacka Businessboost sätter vi näringslivet i fokus. Dagen kommer vara en mötesplats för vårt näringsliv, där vi visar att Kungsbacka är en drivkraftig och dynamisk plats, här är det intressant att investera i framtidens möjligheter. Välkommen till Kungsbacka Businessboost 2022.

Tillsammans skapar vi en arena för nätverk, inspiration och kunskap. Vi kommer att lyfta aktuella frågor inom näringslivet och inspireras för fortsatt tillväxt. En businessboost med omvärldsanalyser i aktuella ämnen i en föränderlig värld.

Tema för dagen är ledarskap, framtid och entreprenörskap.

Det är de här tre ledorden som varit drivkraften bakom Kungsbacka businessboost 2022. I Kungsbacka bubblar det av entreprenörskap. Här finns ledare, entreprenörer och samarbeten som skapar oändliga möjligheter för unga som gamla. Tillsammans vill vi stärka entreprenörsandan, platsen och möjligheterna för såväl befintligt näringsliv som för nya företag som kommer till oss.

Under eftermiddagen kommer vi prata om, ledarskap och framtidens företagande. Om det växande näringslivet i Kungsbacka och möjligheterna i en föränderlig värld. Samt hur vi tidigare gått stärkta ur kriser och drivkrafter hos dagens nya företagare.

Om dagen

  • Datum: 17 november 2022
  • Tid: 13.30–senast 20
  • Pris: 695 kronor. I priset ingår mat, kaffe och och underhållning. Öl och vin serveras till självkostnadspris.

  • Biljetter släpps inom kort.