tomater

Vill du delta i Foodie Friday eller höstmarknaden. Här hittar du all information som gäller.

Foodie Friday Kungsbacka torg, fredag 9 september

Klockan 11.30 – 15.30

För dig som har en Foodtruck eller fristående grill/matförsäljning och är verksam i Kungsbacka, Halland eller Västsverige. Vi ser helst att ni använder lokalproducerat och ekologiskt producerade råvaror. Beskriv ditt sortiment, hur stor yta ni behöver samt om ni har behov av extra el i anmälan.

Höstfesten Kungsbacka torg, lördag 10 september

Klockan 11 – 20 (preliminär tid)

Lokalt och närodlat med maten i centrum. Torghandel, mat, Foodtrucks, livemusik i hörnen, något för alla smaker, åldrar och målgrupper.

Höstfestens lokalproducerade mat- och torgmarknad, klockan 11 – 16

Höstfesten är för dig som är producent i Kungsbacka i första hand, därefter i Halland eller Västsverige för att komplettera med det som inte produceras i Kungsbacka. Som utställare kan du välja mellan marknadsstånd, eget bord i gemensamt tält, Foodtruck eller att ta med eget tält/monter/grill beroende på om du ska tillaga mat/grilla eller ha produktförsäljning.

Eget bord i gemensamt tält

För marknaden planerar vi att ha gemensamt tält för er utställare så ni står bredvid varandra. Det brukar ge ett naturligt flöde, närmare kontakt med era kunder och varandra. Helt enkelt trevligare och med mer försäljning!

Bordet som ingår har måtten 180 x 70 cm, klädda med juteväv. Tak men öppet på sidorna. Pris 500 kronor/bord, extra bord 300 kronor.

Marknadsstånd

Du välja att stå i ett eget marknadsstånd i gammaldags stil med grått tygtak, ”Tullens marknadsstånd”.

Mått: höjd 240 cm, längd 208 cm. Bord: höjd 85 cm, bredd 80 cm. Hyrs in av Aktivitetshyra som även står för upp/nermontering. Pris 1000 kronor/styck.

Foodtrucks/Matförsäljning klockan 11 – 20 (preliminär sluttid)

Vi planerar att samla maten på ett ställe, typ Mattorg. Har ni även produktförsäljning kommer vi överens om en lösning. Om ni tänker tillaga mat, till exempel grilla, är det ok att ta med eget tält. Skriv måtten i anmälan och ange om ni kommer att använda gasol, kol eller ved samt behov av el.

Pris 500 kronor/plats.