river pepparrot

Skördetid är har en egen temasida på visitkungsbacka.se Länk till annan webbplats. som publiceras lagom till skördetid. En hyllning till alla er lokala producenter, mathantverket och Kungsbackas signum – den lokalt odlade pepparroten.

Lördagen den 10 september kan vi äntligen arrangera den efterlängtade Höstfesten på Kungsbacka torg igen! Vi har så många gånger fått frågan när den kommer tillbaka. Speciellt den lokala torgmarknaden med matproducenter från Kungsbackas alla gårdar! Sist var 2019 och då var det verkligen en folkfest – kommer ni ihåg?!

Vi smygstartar Höstfesten med ett helt nytt tema ”FOODIE FRIDAY”. Foodtrucks på torget från lunch med DJ som spelar härlig fredagsfeeling musik fram tills AW på restaurangerna och krogarna.

Öppna gårdar i Kungsbacka blir lördagen den 1 oktober som är så uppskattat! En dag då besökare reser runt till alla er deltagande gårdar i Kungsbacka kommun.

I år finns flera saker att välja på. Du väljer själv vilka du vill vara med på och vad som passar utifrån din verksamhet. Se nästa sida för information om de olika evenemangen och hur du anmäler dig.

Välkommen att vara med för att visa det bästa i matväg i Kungsbacka!