Artikeln publicerades 9 maj 2023

Planerade avbrott i Kungsbacka bredbandsnät

Under veckorna 18–24 genomförs ett plattformsbyte för fastigheter anslutna till Open Universe i Kungsbacka Bredbandsnät. Det innebär att alla kunder under en del av en dag kommer att få ett avbrott i bredbandet.

Open Universe genomför plattformsbytet och vilken dag det sker i ditt område hittar du på deras hemsida via länken nedan. Plattformsbytet beräknas ge ett kortare avbrott. Vänta till efter 16 med att felanmäla eftersom störningen kan pågå en tid.

Open Universe tidsplan Länk till annan webbplats.

Har du en tjänst på bredband, telefoni och/eller TV från någon av leverantörerna i Open Universe nät så flyttas den automatiskt över, du behöver inte göra något. Du behåller ditt nuvarande avtal och din hastighet/TV-paket om din leverantör inte informerat dig om något annat.
Observera att tidsplanen kan justeras. Adresserna är så kallat nätfrysta vilket innebär att du inte kan beställa ny tjänst eller justera befintlig tjänst förrän dagen efter att din adress flyttats över.

Planerat kabelarbete i Kullavik

Kungsbacka Bredbandsnät kommer samtidigt som plattformsbytet sker att byta kablar i Kullavik vilket kommer att innebära ett längre avbrott den aktuella dagen. Avbrottet i Kullavik kan pågå en stor del av dagen, men vi beräknar att alla ska ha fått tillbaka bredbandet senast klockan 18.