Artikeln publicerades 20 maj 2024

Vattenavstängning i Fjärås 20 maj

Vattnet är igång igen, men ledningen är endast provisoriskt lagad. Vi kommer genomföra ytterligare arbete i natt mellan midnatt och ungefär klockan 4 imorgon bitti. Mer information om vattenavstängningen i natt

Vi behöver göra en akut stängning på en större vattenledning vid Må i Fjärås. Ett antal hushåll mellan Fjärås och Klev kommer därför vara utan vatten. Många hushåll kommer fortsatt ha vatten, men trycket kan vara lite sämre.

Tidigare gick vi ut med information om att arbetet ska vara klart före klockan 12. Arbetet gick inte enligt plan och pågår fortfarande. Vi uppdaterar sidan när det är färdigt.

Tänk på detta! 

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och innehålla luft. Spola tills missfärgningen försvinner, men tänk på att många spolar samtidigt, så det kan bli tryckfall av den anledningen. Undvik att tvätta vittvätt!