Artikeln publicerades 31 mars 2022

Välkommen till Kungsbackas nya webb

Kungsbacka kommuns webbplats har fått nytt utseende, ny struktur och bättre sökfunktion. Med fokus på besökaren, servicetänk och tillgänglighet ska det vara enkelt för dig som invånare, besökare och företagare att snabbt hitta svaret på din fråga.

Tillgänglighet och självservice

Vi lagt ett stort arbete på att göra webbplatsen tillgänglig utifrån lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Hemsidan kommer även bli granskad av externa parter för säkerställa att vi lever upp till kraven som lagen ställer men också se till att vi håller kvaliteten vi vill hålla. Utifrån granskningarna kommer vi att kunna justera och fortsätta göra hemsidan ännu bättre. Vi vill att vår hemsida ska vara till för alla oavsett vilka förutsättningar man har.

Allt innehåll på hemsidan har skrivits om för att bättre möta besökarens behov av information. Men vi är långt ifrån klara och vill gärna höra vad du tycker kan bli bättre med kungsbacka.se.

Fler familjemedlemmar flyttar in

Våra gymnasieskolor, kulturskola och vuxenutbildning som tidigare legat på egna hemsidor har nu flyttat in på Kungsbacka.se. Detta för att skapa bättre kvalitet och göra det enklare för dig som besökare att navigera mellan våra sidor, och hitta information om olika verksamheter.

Nu börjar det riktiga arbetet

Vi är stolta över vår nya hemsida och vi hoppas att du kommer hitta informationen du söker när du kommer hit. Den närmsta tiden kommer du som ofta besöker vår hemsida fortsätta se förändringar, uppdateringar och en förbättrad sökfunktion. Att upprättahålla en hemsida är ett ständigt pågående arbete och vi hoppas att du vill vara med och dela med dig av din upplevelse så att hemsidan kan fortsätta bli bätter.

Om du redan nu har en tanke på förbättring eller hittat en länk som inte funkar får du gärna lämna din feedback till oss.

Och om du behöver hjälp går det självklart bra att kontakta vårt kundcenter Kungsbacka direkt.

Välkommen till nya Kungsbacka.se!