Artikeln publicerades 6 april 2022

BGFIX flyttar till Duvehed i Kungsbacka

Ytterligare ett företag är klart för etablering i Fjärås. Det är BGFIX som flyttar och samlar hela sin verksamhet. Företaget finns i byggbranschen och är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom byggstängsel, byggstaket, grindar, andra områdesskydd och trafikskyltar.

Duvehed attraktivt för företag

Kungsbacka och Fjärås fortsätter att locka företag som söker goda kommunikationer såväl söderut som norrut mot Göteborg.

Vi har valt Duvehed då det ligger helt rätt geografiskt precis bredvid E6an och från detta läge så kan vi snabbt och smidigt skicka ut våra varor till expansiva Göteborgsområdet, samtidigt som vi når våra kunder över hela Halland och Skåne på ett optimalt sätt! säger VD Bruno Gunnarsson.

Högt tryck från företag som vill etablera sig

Det är ett högt tryck från både Kungsbackaföretag och företag från andra kommuner som söker mark för att kunna växa och utveckla sina bolag. Ytterligare verksamhetsområden planeras för att kunna möta efterfrågan där detaljplanerna för Frillesås Rya, Klovsten och Västra Varla är i slutfasen. BGFIX är ett av företagen som växlar upp genom att flytta företaget till en ny plats som erbjuder möjlighet att växa.

Det ska bli spännande att driva företaget vidare och flytta ihop hela rörelsen under ett och samma tak i den nya bygganden. Ser fram emot att lägga i nästa växel och effektivt fortsätta dominera marknaden som vi gör från våra andra anläggningar i Stockholm och Köpenhamn, avslutar VD Bruno Gunnarsson.