Artikeln publicerades 3 maj 2022

Förvaltningschef blir kommundirektör i Tyresö kommun

Cynthia Runefjärd.

Cynthia Runefjärd som är förvaltningschef för Gymnasium & Arbetsmarknad lämnar Kungsbacka kommun för att bli kommundirektör i Tyresö kommun.

Det är nu klart att Cynthia Runefjärd kommer att lämna sitt uppdrag som förvaltningschef för att bli kommundirektör i Tyresö kommun.

Cynthia Runefjärd har varit chef över chefer i offentlig sektor i över 15 år och har arbetat i Kungsbacka kommun i drygt sex år. Hon började arbeta som gymnasiechef i Kungsbacka kommun 2016. Sedan september 2017 är hon förvaltningschef för Gymnasium & Arbetsmarknad.

Det har varit sex helt fantastiska år i Kungsbacka där jag fått chans att utvecklas och bidra till större samhällsnytta. Jag har lärt mig att det man kan åstadkomma när man arbetar tillsammans på riktigt i en gemensam arbetsplatskultur inte har några gränser och jag är så tacksam för att ha fått vara en del av det, säger Cynthia Runefjärd.

Uppskattad chef och kollega

Jag vill tacka Cynthia för hennes fina insatser här i Kungsbacka kommun. Cynthia är en högt uppskattad förvaltningschef och kollega som bidraget väldigt mycket i kommunledningen. Jag önskar henne all lycka i sitt nya uppdrag och vill samtidigt gratulera Tyresö kommun till en mycket lyckad rekrytering, Malin Aronsson, kommundirektör.

Cynthia kommer att avsluta sin anställning i Kungsbacka kommun den 15 augusti.