Artikeln publicerades 3 maj 2022

Klart med ny förvaltningschef för Individ & Familjeomsorg

Ivan Stipic.

Nu är det klart att Ivan Stipic blir ny förvaltningschef för förvaltningen för Individ & Familjeomsorg. Han tillträder tjänsten 1 september.

På tisdagsmorgonen beslutade kommunstyrelsens arbetsutskott att utse Ivan Stipic till ny förvaltningschef för Individ & Familjeomsorg.

Det känns fantastiskt roligt att få vara med på den utvecklingsresan som Kungsbacka kommun just nu är på väg på. Jag vill bidra med det jag har kunskap och erfarenhet av men också utvecklas av mina nya kollegor, säger Ivan Stipic.

Kommer tillbaka till Kungsbacka

Ivan Stipic är utbildad socionom och har erfarenhet av att arbeta med många områden inom socialtjänsten. Han kommer närmast från Säffle kommun där han arbetat som chef för socialförvaltningen. För ett par år sedan arbetade han även som konsult i Kungsbacka kommun, på förvaltningen för Vård & Omsorg, och nu ser han fram emot att komma tillbaka.

Jag tilltalades av det driv och den kultur som finns i Kungsbacka. Det var en positiv upplevelse att arbeta i kommunen och därför är jag glad att få komma tillbaka men i en annan roll, säger Ivan Stipic.

Börjar 1 september

Ivan Stipic tillträder sin tjänst den 1 september

Jag är mycket glad och nöjd över att kunna välkomna Ivan till Kungsbacka kommun. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Ivan i kommunledningen säger Malin Aronsson, kommundirektör Kungsbacka kommun.

Ivan Stipic efterträder Karin Martinsson som avslutade sitt uppdrag i februari för att bli kommundirektör i Tanums kommun.