Artikeln publicerades 21 augusti 2023

Invigning av gång- och cykelvägen vid Östra Särövägen

Bild på nya GC vägen i Särö

Den nya cykelvägen längs Östra Särövägen är klar. Torsdag eftermiddag den 24 augusti finns vi på plats och bjuder på fika. Välkommen att fira med oss!

Den 2,4 kilometer långa sträckan är en viktig pusselbit för att knyta ihop Särö och Kullavik med Kungsbacka. En del av sträckan ingår också i Kattegattleden, cykelleden som sträcker sig från Göteborg till Helsingborg och som lockar allt fler turister varje år.

Eftersom gång- och cykelvägen går längs Trafikverkets väg är det Trafikverket som har byggt vägen, i samarbete med Kungsbacka kommun. Vid invigningen finns både kommunen och Trafikverket på plats för att inviga sträckan. Vi bjuder bland annat på fika och möjlighet att delta i en enkel tipstävling.

Datum och tid:

Torsdag 24 augusti klockan 15.30–17.30
(Invigningsceremoni 16.30 med Monica Neptun, ordförande i nämnden för Teknik).

Plats:

Vid den nya bron över Stockaån, i närheten av korsningen Östra Särövägen och Gröningevägen.

Varmt välkomna!