Artikeln publicerades 1 november 2023

Gymnasiedagarna på Svenska Mässan och öppet hus på Aranäsgymnasiet och Elof Lindälvs gymnasium

Elever och lärare i skolkorridor

Den 21-22 november välkomnar gymnasieskolorna till sina öppna hus.

Öppet hus på Aranäsgymnasiet och Elof Lindälvs gymnasium

Missa inte öppet hus på Aranäsgymnasiet och Elof Lindälvs gymnasium 21-22 november! Ta chansen att prata med elever och lärare, se våra lokaler och få veta mer om alla våra utbildningar.

  • Elof Lindälvs gymnasium: Tisdag 21 november kl 17-20
  • Aranäsgymnasiet: Onsdag 22 november kl 17-20

Välkommen!

Nyhet inför hösten 2024

Teknikprogrammet och Naturvetenskapsprogrammet har tidigare funnits på både Aranäsgymnasiet och Elof Lindälvs gymnasium. Men Inför hösten 2024 startar Teknikprogrammet årskurs 1 endast på Elof Lindälvs gymnasium och Naturvetenskapsprogrammet årskurs 1 endast på Aranäsgymnasiet.

En annan nyhet är att Barn- och fritidsprogrammet på Aranäsgymnasiet nu har en tydligare inriktning mot ledarskap och hälsa. Programmet vänder sig till dig som vill läsa beteendevetenskapliga kurser och lära dig mer om människor, träning och hälsa.

Träffa elever och lärare på Gymnasiedagarna 7-9 november

Gymnasiedagarna är en av Sveriges största mötesplatser inför gymnasievalet. Under tre heldagar får besökare möjlighet att träffa representanter från Göteborgsregionens gymnasieskolor. På plats finns även studie- och yrkesvägledare, som står redo att svara på frågor om både gymnasievalet och arbetsmarknaden.
Elever och lärare från Aranäsgymnasiet och Elof Lindälvs gymnasium finns på plats under alla öppetdagar för att berätta om gymnasieskolornas utbildningar. Välkommen att hälsa på oss i monter B07:02!