Information med anledning av covid-19

Här samlar vi aktuella sidor, nyheter och länkar för att du enkelt ska hitta aktuell och korrekt information som rör coronaviruset covid-19.

Kungsbacka kommun följer myndigheternas rekommendationer och anpassar våra verksamheter efter de smittskyddsåtgärder som regeringen och Folkhälsomyndigheten rekommenderar. Det är viktigt att du håller dig uppdaterad om vad som gäller, ifall läget ändras.

Coronapandemin: vad gäller nu?

Du håller dig bäst uppdaterad på vad som gäller om coronapandemin krisinformation.se, regeringens hemsida och hos folkhälsomyndigheten.

Besök på vård- och omsorgsboenden

Kungsbacka kommun följer Vårdhygien Halland och folkhälsomyndighetens rekommendationer för att tillgodose säkra besök. Besöksrutiner och aktiviteter anpassas till att förebygga smittspridning och kan förändras beroende på smittläge.

Rutin för säkra besök finns att läsa i entrén på respektive boende och det går också bra att ta kontakt med boendet inför besöket för att ta del av denna information om så önskas

Vaccination mot covid-19 och smittläget

För att boka tid för vaccin går du till Boka vaccination mot covid-19 i Halland (1177 Vårdguiden) Länk till annan webbplats..

Du kan se statistik om och följa smittläget i Halland på Region Hallands hemsida Länk till annan webbplats..