Två pedagoger ler mot varandra. Den ena håller upp tre fingrar.

Att bli hyllad känns fantastiskt bra, och att vara den som hyllar någon känns minst lika bra. Har du en vardagshjälte som är anställd hos Kungsbacka kommun? Skicka in din hyllning!

Kanske har ditt barn en lärare som gör ett fantastiskt jobb? Gör parkarbetarna din omgivning lite mer trivsam? Finns det en personlig assistent som sätter guldkant på vardagen eller ett team som gör din vardag lite roligare? Oavsett vem eller vilka det är så tycker vi att vardagshjältar på Kungsbacka kommun förtjänar att bli hyllade.

Hylla din vardagshjälte

Det är fritt fram för dig att skicka in en eller flera hyllningar. Vem som helst kan hylla, det är bara den som blir hyllad som behöver vara anställd hos oss.

Ta mig till hyllnings-formuläret! Länk till annan webbplats.

Om konceptet

Konceptet Hylla en vardagshjälte går ut på att stärka förmågan att uppmuntra och lyfta varandra. Hylla-kampanjen öppnar den 16 maj och stängs den 30 september. Alla vardagshjältar som blir hyllade utses till Vardagshjälte 2022 och är med i nomineringsprocessen till Årets medarbetare 2022.

Medarbetardagen 2022

Alla vardagshjältar som blir hyllade är med och tävlar om priser och deltagande på Medarbetardagen 2022 där årets medarbetare utses. Tre finalister väljs ut i varje kategori och i prispotten finns pengar att använda till personlig utveckling. Dagen är dessutom fylld av härlig energi och inspiration på Kungsbacka teater. Du som är anställd på Kungsbacka kommun kan läsa mer om Medarbetardagen på Insidan.