Vill du anordna ett oförglömligt kalas för ditt barn och deras vänner? Då är Maleviks gymnastiksal det perfekta stället för dig!

Med tillgång till stora redskap som mattor, plintar, romerska ringar, lianer och innebandymål finns det gott om utmaningar för alla nivåer av gymnaster. Och med den vackra naturen runt omkring kan ni även ta en paus och njuta av en matsäck i omklädningsrummet.

Information om salen

  • Bredd: 10 meter
  • Längd: 20 meter
  • Höjd: 6 meter
  • Max antal personer: 150

Som privatperson hyr du idrottssal för 150 kr i timman, tänk på att även boka förberedelsetid innan och städning efteråt.

Större redskap finns för er

Ha roligt och använd våra större redskap som mattor, plintar, romerska ringar, lianer och innebandymål. Observera att skolans eget material, såsom ärtpåsar, bollar, rockringar och innebandyklubbor, inte lånas ut.

Musik

Vi har en musikanläggning tillgänglig för användning, men ni behöver ta med en egen auxsladd, telefon eller dator för att koppla upp er till anläggningen och spela musik som ni gillar.

Nyckeln till matthissen

För att använda matthissen behöver du nyckeln som hänger på väggen i redskapsrummet. Kom ihåg att lämna tillbaka nyckeln efter användning.

Ät i omklädningsrummet

För att hålla salen ren och fräsch är det inte tillåtet att äta eller dricka inne i gymnastiksalen. Men ni får gärna ta med er matsäck och sitta och äta i omklädningsrummet.

Städa efter dig

Vi ber dig att grovstäda efter ditt kalas och plocka upp papper, burkar och annat skräp. En städvagn finns tillgänglig utanför gymnastiksalen som ni gärna får låna. Ta med en egen sopsäck om du tror att det kan bli mycket skräp. Och tänk på att ta med dig soporna hem och slänga dem där de hör hemma.

Betalning och bokning

Du bokar gymnastiksalen via vår E-tjänst och får en faktura hemskickad.