Biografer och film

I Kungsbacka kan du se film på många olika sätt. Förutom vanliga kvällsvisningar på biografen Biostaden Kungsbacka, kan du se Bio Kontrast som är filmer som vanligtvis inte visas på de kommersiella biodukarna.

Bio Kontrast

Bio Kontrast är kvalitetsfilmer, dokumentärfilmer och konstfilmer som visas på Biostaden Kungsbacka.

Biljetter

Biljett till Bio Kontrast kostar 90 kronor. Du som är flitig besökare på Bio Kontrast kan köpa ett årskort för 100 kronor. Med årskortet betalar du bara 70 kronor per biljett.

Biostaden Kungsbacka

I biografen i Kungsmässan kan du se alla typer av film i toppmoderna biosalonger. Här kan du se allt från franska komedier och actionthrillers till dramer, sci-fi och animerat.

Aktuella filmer

Bio Kontrast - Priscilla

Dramafilm om den turbulenta kärlekshistorian mellan Priscilla och Elvis Presley, sett genom Priscillas ögon.

Bio Kontrast - Smoke Sauna Sisterhood

I denna dokumentär följer vi kvinnor som bastar året om. Vi får se deras förberedelser och ritualer med upphettade stenar, rök och lövruskor och Isdopp på vintern.

Bio Kontrast - Det sista stoppet

Tom vill hedra sin avlidna frus önskningar och ta hennes aska på en nostalgisk resa genom Storbritannien, till Land’s End där de först träffades.

Bio Kontrast - En sommar

Dramafilm om den respekterade juristen Anne, som inleder en romans med Théo, sin mans 17-årige son, från ett tidigare äktenskap.

Bio Kontrast - Dream scenario

Den lågmälde akademikern Paul börjar på ett oförklarligt sätt dyka upp i folks drömmar. Han blir snabbt ett viralt fenomen, vilket han inte är helt bekväm med.

Bio Kontrast - Perfect Days

Hirayama är toalettstädare i Tokyo och älskar musik och böcker. Han har ett rutinmässigt liv och njuter av det. En dag rubbas hans lugn av några nya bekantskaper, vilket får honom att konfrontera sitt förflutna.

Bio Kontrast - All of us Strangers

En manusförfattare återvänder till sitt barndomshem och inleder en relation med en mystisk granne. Efter ett tag upptäcker han att hans föräldrar, som dog 30 år tidigare, verkar vara i livet.

Bio Kontrast - Lärarrummet

En elev till den ambitiösa läraren Carla blir felaktigt och fördomsfullt anklagad för stöld. Carla bestämmer sig då för att göra en egen utredning. Det blir ett ödesdigert beslut som vänder elever, föräldrar och lärare emot henne.

Fler sidor