Artikeln publicerades 19 oktober 2023

Se dina fakturor från Kungsbacka kommun

Får du fakturor från Kungsbacka kommun? Nu har vi samlat alla dina fakturor från Kungsbacka kommun på ett ställe.

Funktionen kallas ”Mina sidor” och du loggar enkelt in med BankID. Här samlar vi alla fakturor som Kungsbacka kommun har skickat till dig från och med 1 januari 2023. Fakturor från Kungsbacka kommun är knutna till ett personnummer, och det är du som står som fakturamottagare som kommer se fakturorna under Mina sidor.

Du får fakturan på samma sätt som innan

Mina sidor erbjuder ingen betalningslösning, utan du får fortfarande fakturan på samma sätt som tidigare. Tjänsten fungerar som en förvaring av dina fakturor för att kunna gå tillbaka och se tidigare fakturor du fått under året.

Avgifter för Bostadsförmedlingen syns inte på Mina sidor, utan den hittar du som vanligt genom att logga in på dina sidor på Bostadsförmedlingen Länk till annan webbplats..