Artikeln publicerades 3 juni 2024

Vattenavstängning i Onsala 3 juni

På grund av ett reparationsarbete kommer vattnet vara avstängt på Jaktstigen och Onsala Källväg mellan klockan 12.40-15. Tappa upp vatten efter eget behov.

Vattenläckan är åtgärdad och händelsen är inte längre aktuell.

Tänk på detta!

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och innehålla luft. Spola tills missfärgningen försvinner, men tänk på att många spolar samtidigt, så det kan bli tryckfall av den anledningen. Undvik att tvätta vittvätt!

SMS från kommunen

Vi har skickat ut sms till de boende i området. Om du inte fått ett sms kan det bero på att ditt mobilnummer inte är kopplat till din adress. För att koppla dem rätt så använder du vår registreringstjänst här nedan. I den så kan du välja om du vill få sms eller mejl, eller både och. Du kan även välja ifall du inte vill ha sms till en viss telefon, exempelvis ditt barns telefon.

När du registrerar dig behöver du ha telefonen till hands eftersom du kommer att få en bekräftelsekod som du behöver ange i samband med registreringen.