Artikeln publicerades 13 juni 2024

Vattenavstängning i Onsala 14 juni

På grund av ett reparationsarbete kommer vattnet vara avstängt på Horsekullevägen, Nedre Tångvägen och Onsala Snäckväg mellan klockan 8.30-13. Tappa upp vatten efter eget behov.

Tänk på detta! 

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och innehålla luft. Spola tills missfärgningen försvinner, men tänk på att många spolar samtidigt, så det kan bli tryckfall av den anledningen. Undvik att tvätta vittvätt!

SMS från kommunen

Vi har skickat ut sms till de boende i området. Om du inte fått ett sms kan det bero på att ditt mobilnummer inte är kopplat till din adress. För att koppla dem rätt så använder du vår registreringstjänst här nedan. I den så kan du välja om du vill få sms eller mejl, eller både och. Du kan även välja ifall du inte vill ha sms till en viss telefon, exempelvis ditt barns telefon.

När du registrerar dig behöver du ha telefonen till hands eftersom du kommer att få en bekräftelsekod som du behöver ange i samband med registreringen.

Hämta vatten här

Ifall du saknar vatten i din kran så finns det flera ställen i kommunen där du kan hämta vatten. Läs mer om var du kan hämta vatten.