Artikeln publicerades 30 april 2024

SES, digital hjälp vid separation i Kungsbacka Live

Mamma och barn som är glada. De spelar tv-spel.

Mamma och barn spelar tv-spel.

Är du skild eller ska skiljas? Det finns hjälp att få när du behöver den! Kom till Kungsbacka Live den 11 maj för att få hjälp att komma igång.

Digtal och trygg hjälp vid separation

Med det digitala verktyget SES, samarbete efter skilsmässan, kan du få hjälp med de förändringar och utmaningar som en skilsmässa eller separation innebär. Det finns till exempel verktyg för självreflektion och verktyg där du får kunskap och exempel på reaktioner hos barn och föräldrar vid separationer.

Även för barn och ungdomar

SES NXT vänder sig till dig som är barn eller ungdom mellan 3-17 år. Verktyget erbjuder digitalt stöd och hjälp när föräldrar ska skiljas. I SES NXT möter du bland andra Bella, som har valt att säga ifrån när hennes föräldrar är i konflikt. Bella upplever att det har hjälpt till att minska bråken och att hennes föräldrar nu tänker mer på hur det är för henne.

Du kan använda SES och SES NXT både inför, under och efter en skilsmässa. Verktyget är helt anonymt.

Plats: Kungsbacka Live på Kungsmässan, entré Borgmästargatan

Tid: lördagen den 11 maj klockan 10-15

Arrangörer: Kungsbacka kommun