Artikeln publicerades 10 maj 2024

Prata miljötillsyn och kommunikation med oss

Miljö & Hälsoskydd testar ett nytt grepp och bjuder in verksamheter som berörs av vår tillsyn till ett event i Kungsbacka live den 16 maj. Vill du också prata om framtidens tillsyn och kommunikation med oss? Alla som vill är välkomna.

Torsdagen den 16 maj mellan klockan 15-19 finns olika aktiviteter i Kungsbacka live-rummet med möjlighet att tycka till på olika sätt. Vad händer om kommunen inte gör tillsyn, hur kommer vårt framtida Kungsbacka att se ut då?

Genom att träffas och prata om vårt miljöarbete, tillsynen vi gör och vår kommunikation vill vi skapa bättre förståelse för vårt uppdrag och vår service. Vi vill också lyfta miljöarbetet bredare genom att visa hur var och en kan bidra. Vi hoppas på ett välbesökt event där en del verksamheter vi gör tillsyn hos får inbjudan via vykort, säger Jenny Almqvist, miljö- och hälsoskyddsinspektör, Bygg- och miljöförvaltningen

Prata kommunikation och miljö

Verksamheter som Miljö & Hälsoskydd gör tillsyn hos kan ställa frågor och får bland annat möjlighet att prata om de tycker informationen de får i samband med tillsyn är tydlig.

Eventet är delvis riktat till de som får tillsyn, men alla är välkomna att diskutera hur vi tillsammans kan bidra till en bra miljö i Kungsbacka.

Vi ses i Kungsbacka live, Kungsmässan.