Kvinnor sitter vid ett bord och skrattar

Berätta för oss om din vardagshjälte inom Kungsbacka kommun! Känner du någon som du vill ge uppskattning? Någon som hjälper dig i vardagen, och som du vill passa på att hylla?

Nu öppnar nomineringen för Årets medarbetare 2024. Det är dags att hylla och nominera vardagshjältar inom Kungsbacka kommun! Vi behöver din hjälp!

Parkarbetaren, en förskolepedagog eller han som sätter badbryggorna på plats. Vi har alla en eller flera personer som får vår vardag att bli lite bättre. En vardagshjälte kan vara vem som helst som du som invånare stött på i vår organisation, och som du tycker borde hyllas och få chansen att bli Årets medarbetare.

Mellan 13 maj och 17 september kan du skicka in din nominering. Vem tycker du förtjänar att hyllas lite extra och få chansen att bli Årets medarbetare?

Välj mellan fyra olika kategorier

När du skickar in din nominering, får du också välja vilken kategori som du tycker personen tillhör. Kategorierna du kan välja mellan är:

  • Årets välkomnare
  • Årets leverans
  • Årets nyskapare
  • Årets team

Både invånare och medarbetare kan nominera

Det känns fantastiskt härligt att bli hyllad och känna sig sedd, och det känns minst lika bra och viktigt att hylla andra. Därför kan både du som invånare eller du som jobbar i kommunen nominera en anställd i kommunen till chansen att bli Årets medarbetare.

Finalisterna går vidare till årets Medarbetardag

Alla som blir nominerade får förutom glädjen även ett diplom. Därefter utser en jury tre finalister i varje kategori. Vinnarna utses på Medarbetardagen 14 november. I prispotten finns pengar att använda för kompetensutveckling.