Kontakta näringslivskontoret

Har du frågor eller om du vill diskutera något som rör näringslivet i Kungsbacka är du varmt välkommen att kontakta oss på näringslivskontoret.

Vi är ofta iväg på företagsträffar och andra aktiviteter och kan därför ibland vara svåra att nå via telefon. Skicka gärna ett meddelande via e-post så återkommer vi så fort vi kan.

Nyhetsbrev för företagare

Näringsrikt är Kungsbackas nyhetsbrev till företagare i kommunen. Här hittar du information om aktiviteter som genomförs för att stödja företagandet i kommunen och vad som är på gång vad gäller näringslivsarbetet i kommunen.

Brevet skickas ut via e-post ungefär två gånger i månaden, ibland tätare och ibland mer sällan. Vill du prenumerera på Näringsrikt anmäler du dig nedan.

När du anmäler dig så registrerar vi din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbreven till dig. Vill du säga upp prenumerationen så skickar du ett mail till naringsrikt@kungsbacka.se.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om dataskydd och hur vi hanterar dina personuppgifter.