Var med och skapa morgondagens Kungsbacka

Hur kan vi skapa ett Kungsbacka tillsammans med dig som invånare? Vi ska ha en stad där vi skapar nya möjligheter och inspireras av varandras förmågor med hjälp av nya tankesätt.

I den här fiktiva berättelsen får du följa Tilda, en invånare i Kungsbacka och hennes spännande möten med olika personer. Både personer som jobbar i Kungsbacka kommun, företagare och invånare. Filmen är en illustration av en inriktning som vi tagit fram som vi kallar Det invånardrivna Kungsbacka. Inriktningen handlar om att vi tänker om och att vi som kommun kan jobba tillsammans med dig för att hitta nya lösningar. Ett Kungsbacka där du är med och påverkar genom att dela dina tankar, funderingar eller nya idéer med oss som vi kan fånga upp!

Vill du vara med och skapa morgondagens Kungsbacka?

Vi har öppnat en mötesplats på Kungsmässan för att på ett enkelt sätt möta dig som invånare, företagare och besökare. I Kungsbacka Live står du i fokus och dina åsikter är viktiga. Där finns möjligheten att hålla i en workshop, föreläsning, eller skapa en diskussion om vad du tycker är viktigt – och göra din röst hörd.

Varmt välkommen!