SMS-utskick från kommunen

Vid lokala driftstörningar, som exempelvis vattenläckor eller vägavstängningar, skickar vi ut sms med information till dig som boende i närområdet.

De allra flesta behöver inte registrera sig för att få sms från oss, utan oftast så är ditt mobilnummer automatiskt kopplat till din adress och i vårt system för utskick. Vi skickar bara ut sms med viktig information, som exempelvis vattenläckor, och det står alltid KBA kommun som avsändare när du får sms från oss.

Min granne får sms men inte jag?

Om dina grannar fått sms men inte du kan det bero på att ditt mobilnummer inte är kopplat till din adress. För att koppla dem rätt så använder du vår registreringstjänst här nedan. I den så kan du välja om du vill få sms eller mejl, eller både och. Du kan även välja ifall du inte vill ha sms till en viss telefon, exempelvis ditt barns telefon.

När du registrerar dig behöver du ha telefonen till hands eftersom du kommer att få en bekräftelsekod som du behöver ange i samband med registreringen.

Jag vill inte längre få sms

Du kan när som helst avregistrera ditt nummer för sms från oss, det gör du via samma tjänst som när du registrerar ditt nummer. En gång om året skickar vi även ut en fråga ifall du fortfarande vill vara registrerad för smsutskick.