Biografer och film

I Kungsbacka kan du se film på många olika sätt. Förutom vanliga kvällsvisningar på biografen Biostaden Kungsbacka, kan du se Bio Kontrast som är filmer som vanligtvis inte visas på de kommersiella biodukarna.

Bio Kontrast

Bio Kontrast är kvalitetsfilmer, dokumentärfilmer och konstfilmer som visas på Biostaden Kungsbacka.

Biljetter

Biljett till Bio Kontrast kostar 90 kronor. Du som är flitig besökare på Bio Kontrast kan köpa ett årskort för 100 kronor. Med årskortet betalar du bara 70 kronor per biljett.

Biostaden Kungsbacka

I biografen i Kungsmässan kan du se alla typer av film i toppmoderna biosalonger. Här kan du se allt från franska komedier och actionthrillers till dramer, sci-fi och animerat.

Aktuella filmer

Bio Kontrast - Hilma

I denna storslagna film utforskas det gåtfulla liv den svenska konstnären Hilma af Klint levde, i en tid då män skapade alla regler.

Bio Kontrast - Moonage daydream

Den Oscarnominerade dokumentärfilmaren Brett Morgen har skapat en filmupplevelse, baserad på David Bowie som är en av våra mest ikoniska och globala rockstjärnorna genom tiderna.

Bio Kontrast - The lost king

The Lost King är den livsbejakande och sanna historien om en kvinna som tog sig an landets mest framstående historiker.

Filmbrunch - A Tale from the Woods

Filmbrunch med filmen A Tale from the Woods av regissören Mattias Olsson.<br />Är det verkligen ”grönt” och ”miljösmart” att använda kalavverkningsmetoder i skogsbruket?Ett kärleksbrev till skogen. Och en dödförklaring av kalhyggesidén.

Bio Kontrast - Boy from heaven

Fiskarpojken Adam erbjuds den nästan ouppnåeliga möjligheten att studera vid Al-Azharuniversitetet i Kairo, sunnimuslimernas absoluta maktcentrum i världen.

Bio Kontrast - Heltid

Julie måste pendla till jobbet varje dag där hon jobbar som underbetald städledare på ett femstjärnigt hotell i centrala Paris. När kollektivtrafiken lamslås av en strejk rubbas Julies redan bräckliga dagliga rutiner.

Bio Kontrast - I wanna dance with somebody

En musikal som är baserad på sångerskan Whitney Houstons storartade liv. Vi får följa hennes känslofyllda och livfulla resa genom hennes karriär och musik.

Bio Kontrast - Skolan vid världens ände

I denna Oscarnominerade publiksuccé får vi möta Ugyen Dorji, en ung lärare som ägnar mer tid åt att vara ute och festa på stadens krogar än att sköta sitt jobb. Dorji tvingas att ta ett jobb på den mest avlägsna skolan i hela världen!

Bio Kontrast - Rumbaterapi

En hjärtattack gör att Tony som lever ensam börjar tänka igenom sitt liv och de han lämnat bakom sig, exfrun Carmen och dottern Maria. Han bestämmer sig för att bli en del av dotterns liv igen och skriver in sig på dansskolan som Maria leder.

Bio Kontrast - Kärlekens hjältar

Den stora förälskelsen har lagt sig och vi får följa ett par genom deras liv tillsammans, från första förälskelsen genom tider av prövningar när fest blir till vardag.

Fler sidor