Mötesplatser, aktivitetsplatser och lokaler för unga

Personer på en aktivitetsplan utomhus.

I kommunen finns mötesplatser, aktivitetsplatser och lokaler för dig som är ung. Hit kan du komma för att träffa andra unga, hålla på med ditt intresse, starta ett projekt eller arrangera ett evenemang.

Mötesplatser, aktiviteter och evenemang

Verksamheten Ung i Kungsbacka har flera mötesplatser i kommunen. På mötesplatserna jobbar vi ungdomskonsulenter och hälsopedagoger. Vi ger dig gärna stöd och hjälp med allt som handlar om din fritid. Kom under öppettiderna eller kontakta oss! Läs mer om varje mötesplats längst ner här på sidan.

Aktivitetsplatser

På en aktivitetsplats kan du till exempel skejta, spela bollsporter, leka, gymma, köra parkour eller bara hänga. Här hittar du flera av de aktivitetsplatser som finns i kommunen.

Andra lokaler

Vill du testa på att DJ:a, skapa din egen musik i en studio eller repa med ditt band? Du kanske vill arrangera ett lan och behöver en stor lokal för det? Det finns många lokaler i kommunen som du kan boka för detta. Här hittar du lokaler för att skapa musik, repa eller lana.

På alla mötesplatser för unga kan du arrangera lan tillsammans med hjälp av ungdomskonsulenter. Det finns lokaler där du kan samla ett större gäng för att lana tillsammans. På plats finns utrustning för att koppla upp sig. Som deltagare får man ha med egen dator och tillbehör. Genom Ung i Kungsbacka är dessa arrangemang gratis för ungdomsgrupper. Kontakta den mötesplats där du vill arrangera ett lan! Klicka på länkarna till mötesplatser längre upp på denna sida för att hitta kontaktuppgifter.

Kontakta en ungdomskonsulent

Saknar du något som du vill göra på fritiden? Vill du hitta andra som har samma intresse eller hitta en lokal att vara i? Behöver du pengar till ett projekt? Då kan du kontakta någon av ungdomskonsulenterna i kommunen. Du hittar kontaktuppgifter till ungdomskonsulenterna när du klickar på mötesplatserna längst ner här på sidan.