Daglig verksamhet packar och monterar

daglig verksamhet

I centrala Kungsbacka finns daglig verksamhet som monterar, kuverterar och packar utifrån ert företags önskemål.

Vad är daglig verksamhet?

Daglig verksamhet riktar sig till individer som har sin dagliga sysselsättning inom daglig verksamhet, enligt beslut enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Det finns olika typer av inriktningar och sysselsättningar. En del har målet att vara så arbetsliknande som möjligt. En meningsfull sysselsättning ger mervärde och delaktighet.

Det här erbjuder daglig verksamhet

Daglig verksamhet packar och märker produkter som fisketillbehör, biltillbehör, kort, bälten och mycket mer och de är duktiga på det dem gör!
Räknevågar används för att kontrollera att materialet är rätt packat. Det finns alltid handledare på plats för att säkerställa att arbetet utförs på rätt sätt och i rätt tid. Det finns också möjlighet få goda referenser.

Ni står för materialet

Ni som företag står för allt material som krävs för att utföra uppdraget, till exempel material som emballagetejp med mera. Ni står också för eventuell frakt, om inte något annat är avtalat. Jobbet utförs hos daglig verksamhets egna lokaler. Ibland har daglig verksamhet möjlighet att transportera mindre volymer.

Vill ni ta emot en praktikant?

Daglig verksamhet är även intresserade av praktikplatser. Om ert företag vill ta emot en praktikant kan kommunens arbetsanskaffare hjälpa er i kontakten med en arbetskonsulent. Daglig verksamhet tycker om att prova nya saker, tveka inte att kontakta dem!

Hur anlitar man daglig verksamhet?

Kontakta daglig verksamhets arbetsanskaffare. Arbetsanskaffaren kommer sedan till ert företag och gör en bedömning av jobbet.
Första steget är ett provjobb. Efter det prissätter daglig verksamhet jobbet som ska utföras, innan ni kommer överens om ett samarbete. På det viset säkerställs att båda parter blir nöjda. Tveka inte att höra av er om ni undrar över något!

Kontakt

Sara Nordström, arbetsanskaffare
0300-83 8957
sara.nordstrom@kungsbacka.se