personer minglar

Söker du jobb eller behöver du rekrytera personal?
På JobMeet träffas företag som är på jakt efter arbetskraft och personer som letar jobb, det perfekta stället för matchmaking!

JobMeet är en återkommande mötesplats för både företagare som söker personal inför sommaren, för timanställning, för säsongsanställning eller din nästa kollega.

Jobmeet våren 2023

Nästa JobMeet är planerad till våren 2023. Mässan kommer då att rikta sig till företag som har rekryteringsbehov vid det tillfället samt inför sommaren. Vill ditt företag också ha möjlighet att delta eller önskar ni få veta mer om kommande mässa? Välkommen att kontakta våra jobbmäklare.

Tack vare gott samarbete och kreativa idéer kan vi förhoppningsvis hjälpa er att hitta rätt kompetens. Och för dig som arbetssökande din nästa arbetsplats.

Jobmeet i november 2022

Den 16 november 2022 arrangerades Jobmeet för andra gången. Ett antal Kungsbackaföretag hade samlats på Kungsmässan för att möta kommuninvånare och besökare.

Det är idag många företag som signalerar att det är svårt att hitta just personal och konkurrensen om kompetent personal kan vara hård. Denna gång hade vi bjudit in företag från vård- och omsorg, hemservice, personlig assistans, lokalvård samt närliggande yrkesområden, säger Christoffer Mentzer, samordnare i Kungsbacka kommun

En strid ström av människor besökte företagsmontrarna under de fyra timmar mässan pågick.

De medverkande företagen var mycket positiva när mässan var över. Flera av företagen knöt också kontakt med personer som de valt att gå vidare med i en rekryteringsprocess, säger Thomas Johansson och Sofie Vester, båda jobbmäklare i Kungsbacka kommun

Kungsbacka entreprenörskola

Almi, Nyföretagarcentrum och Kungsbacka kommun bjuder varje höst och vår in till en workshopsserie om att starta och driva ett eget växande bolag.

Nyföretagarkväll

Träffarna är ett populärt tillfälle till inspiration från andra som redan driver eget och för att få tips och råd hur man kommer igång med sitt företagande.