personer minglar

Söker du jobb? Eller är du nyfiken på en ny bransch? Jobmeet är en rekryteringsmässa i Kungsbacka Live på Kungsmässan.

På JobMeet träffas företag som är på jakt efter arbetskraft och personer som letar jobb. Det perfekta stället för matchmaking!

Ta med dig ditt CV och kom till Kungsmässan!

JobMeet hösten 2023

15 och 22 november - KE´s bussar, klockan 11-16

Kungsbacka live, Kungsmässan

KE`s bussar är ett bussföretag i Fjärås som startades redan 1922. KE´s bussar kör med ett 70-tal bussar och verksamheten sträcker sig från beställningstrafik till linjetrafik och skoltrafik.

  • KE´s bussar söker nu fler busschaufförer. Du behöver ha busskort D och vara utåtriktad, flexibel och tycka om både service och kundkontakter.

Välkommen till Kungsbacka Live-rummet på Kungsmässan onsdagen den 15 och 22 november för att träffa chaufförer och företrädare för KE`s bussar. Presentera dig själv och ställ dina frågor!

29 november - Frösunda Personlig Assistans, klockan 11-16

Kungsbacka live, Kungsmässan

Frösunda är en assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Deras drivkraft är att skapa livskvalitet för alla som står dem nära – kunder, närstående och assistenter.

  • Frösunda söker nu personliga assistenter till kunder i Kungsbacka, Mölndal och Varberg.

Du behöver ingen erfarenhet, det är viktigare att vilja finnas som ett stöd för andra i vardagen. Arbetsuppgifterna är att stötta funktionsvarierade i det dagliga, att äta, med hygien, påklädning, hushållsarbete och aktiviteter. Arbetstiderna varierar och innebär att den som söker behöver kunna arbeta dag, kväll och helg – hos vissa även på natten.

Välkommen till Kungsbacka Live-rummet på Kungsmässan onsdagen 29 november och träffa företrädare för Frösunda assistans. Presentera dig själv och ställ dina frågor!

Vill ditt företag vara med på JobMeet

Kontakta gärna våra jobbmäklare om ditt företag har ett rekryteringsbehov. Då kan vi planera deltagande på ett kommande Jobmeet.

Nyföretagarkväll

Träffarna är ett populärt tillfälle till inspiration från andra som redan driver eget och för att få tips och råd hur man kommer igång med sitt företagande.