Beda Hallbergs gymnasium

Med inriktning på dig

Beda Hallbergs gymnasium är en mindre kommunal gymnasieskola med samhällsvetenskapsprogrammet. Skolan kommer att avvecklas 2024 och tar inte emot några elever inför hösten 2023.

Läsårstider, lov och ledigheter för gymnasiet

När är det skolstart för gymnasieskolan? När är det höstlov och studiedagar? Här hittar du läsårstider för våra kommunala gymnasieskolor.

Ansök om busskort läsåret 22/23

Alla gymnasieelever som är folkbokförda och går på en skola i Kungsbacka kommun har rätt till både skol- och fritidskort till och med det skolår eleven fyller 20 år. Ansök om korten via e-tjänst.

Specialkost

Behöver ditt barn eller du som myndig elev ha specialkost? Här kan du anmäla behov av specialkost och läsa mer om vad det innebär.

Nyheter

  • 12 oktober 2022

    Erasmus+ - en väg till utbyte inom Europa

    Den 14 och 21 oktober arrangeras #ErasmusDays på Kungsbacka kommuns gymnasieskolor. Här får elever och personal på gymnasierna en möjlighet att träffa och inspireras av deltagare från tidigare interna...
  • 19 september 2022

    Totalförsvarsdag på gymnasieskolorna

    Onsdag 21 september anordnas Totalförsvarsdagen på Kungsbacka kommuns gymnasieskolor. Försvarsmakten kommer då att besöka Aranäsgymnasiet och Elof Lindälvs gymnasium och genomföra aktiviteter både ino...

Alla ingångar