- Startsida
- Utbildning och barnomsorg
- Gymnasieskola
- Elof Lindälvs gymnasium
- Om skolan
- Våra restauranger
Våra restauranger

Det finns tre restauranger på Elof Lindälvs gymnasium. Restaurang Lindälv, Elofs hörna och restaurang Olga.
Restaurang Lindälv är vår à la carte-restaurang. Här serverar vi ofta en trerätters lunchmeny. Ibland är restaurangen öppen på kvällen och i december erbjuder vi ofta julbord. Elofs hörna serverar bricklunch. Båda restaurangerna drivs av skolans elever och är öppna för allmänheten.
Restaurang Olga är skolans matsal och erbjuder gratis lunch till våra elever.
Restaurang Lindälv
Restaurang Lindälv öppnar igen för våra gäster torsdagen den 5 oktober då vi kommer servera trerätters lunch för 155kr. Välkomna åter då!
Restaurang Lindälv är restaurangelevernas lektionssal som är öppen för allmänheten. Ni är hjärtligt välkomna in på vår lektion för att avnjuta god mat och service!
Vår meny hittar du veckovis här i högerkanten.
Vecka | Dagar | Tid |
---|---|---|
40-41 | 11.45-12.30 | 11.45-12.30 |
42 | Stängt | Stängt |
43 | 11.45-12.30 | 11.45-12.30 |
44 | Höstlov | Höstlov |
45 | 11.45-12.30 | 11.45-12.30 |
46 | 11.45-12.30 | 11.45-12.30 |
47 | Stängt | Stängt |
48 | Julbord | Julbord |
49 | Julbord | Julbord |
50- | Stängt för terminen | Stängt för terminen |
Vill ni nå oss ber vi er mejla på nedanstående adress eller ringa under telefontiderna.
Mejla oss på boka.elof@outlook.com
Uppge gärna telefonnummer, tid ni önskar komma och eventuella specialkoster vid bordsbokning. (Bordsbokning är giltig efter bekräftelse på mail)
Ring oss på 0300-83 35 33 på telefontid 09.30-10.30, måndag, tisdag, torsdag och fredag
Välkommen!
Missa inte att vi finns på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Elofs hörna
Elofs hörna har brickservering och erbjuder lunch för 95 kronor. Elofs hörna har öppet på de onsdagar som visas i menyfältet på hemsidan och då mellan klockan 11.45-13. Se menyrutan här på sidan för information.