Bild på elever i ett restaurangkök

Det finns tre restauranger på Elof Lindälvs gymnasium. Restaurang Lindälv, Elofs hörna och restaurang Olga.

Restaurang Lindälv är vår à la carte-restaurang. Här serverar vi ofta en trerätters lunchmeny. Ibland är restaurangen öppen på kvällen och i december erbjuder vi ofta julbord. Elofs hörna serverar bricklunch. Båda restaurangerna drivs av skolans elever och är öppna för allmänheten. Restaurang Olga är skolans matsal och erbjuder gratis lunch till våra elever.

Restaurang Lindälv

Restaurang Lindälv är restaurangelevernas lektionssal som är öppen för allmänheten. Ni är hjärtligt välkomna in på vår lektion för att avnjuta god mat och service.

Vi serverar oftast trerätters lunch för 155 kronor men även julbord, temamiddagar och några kvällserveringar per år. Håll utkik på hemsidan för information om restaurangens öppetdagar.

Restaurang Lindälv är stängd för denna termin och vi önskar våra gäster välkomna åter i höst igen. Tack till alla gäster som har besökt oss.Vår meny hittar du veckovis här i högerkanten.

 


Tabellen visar öppetdagar i Restaurang Lindälv


Vecka

Torsdag öppnar restaurangen

Fredag öppnar restaurangen
Vill ni nå oss ber vi er mejla på nedanstående adress eller ringa under telefontiderna.

Mejla oss på boka.elof@outlook.com  
Uppge gärna telefonnummer, tid ni önskar komma och eventuella specialkoster vid bordsbokning. (Bordsbokning är giltig efter bekräftelse på mail)

Restaurangtelefon: Telefonen är avstängd för denna termin då vi har haft alla öppetdagar. Vill ni nå oss så går det bra att skicka mail.Ring oss på 0300-83 35 33 på telefontid 09.30-10.30, måndag, tisdag, torsdag och fredag

Välkommen!

Missa inte att vi finns på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Elofs hörna

Elofs hörna har brickservering och erbjuder lunch för 95 kronor. Elofs hörna har öppet på de onsdagar som visas i menyfältet på hemsidan och då mellan klockan 11.45-13. Se menyrutan här på sidan för information.

Restaurang Lindälv och Elofs Hörna

Elofs Hörna har Öppet på onsdag 11.45-13.00

Restaurang Lindälv är Stängd torsdag och fredag

Måndag

Elofs Hörna Stängt

Restaurang Lindälv Stängt

Tisdag

Elofs Hörna Stängt

Restaurang Lindälv Stängt

Onsdag

Elofs Hörna

Havets Wallenbergare med dillmajonäs

Grillad kotlettrad med tzatziki

Öppettid: 11.45-13.00

Restaurang Lindälv Stängt

Torsdag

Elofs Hörna Stängt

Restaurang Lindälv Stängt

Fredag

Elofs Hörna Stängt

Restaurang Lindälv Stängt