bjorkris gymnastiksal

Välkommen till Björkrisskolans gymnastiksal. Här kan ni röra på er och ha kul.

Vår rymliga gymnastiksal är utformat för att rymma både små och stora sällskap - här finns gott om plats för alla. Tänk på att ta av ytterskorna utanför hallen, ha gärna med inomhusskor.

Information om salen

  • Bredd: 12 meter
  • Längd: 18 meter
  • Höjd: 4 meter
  • Max antal personer: 150

Som privatperson hyr du Björkrisskolans gymnastiksal för 150 kr i timman, tänk på att även boka förberedelsetid innan och städning efteråt.

Mat och fika

Det är inte tillåtet att äta mat eller fika i gymnastiksalen. Vi hänvisar er till att äta och fika i omklädningsrummen eller på eventuella ytor utanför gymnastiksalen.

Musikanläggning på plats

Vi har en musikanläggning tillgänglig för användning, men ni behöver ta med en egen auxsladd, telefon eller dator för att koppla upp er till anläggningen och spela musik som ni gillar.

Tänk på att ta med egen auxsladd.

Använd stora redskapen

Ni är välkomna att använda de större redskapen i gymnastiksalen såsom mattor, plintar, romerska ringar, lianer, innebandymål och handbollsmål.

Skolans eget material som bollar, rockringar och innebandyklubbor lånas inte ut.

Nyckeln till matthissen

För att kunna använda matthissen i gymnastiksalen, hänger nyckeln till den på väggen i redskapsrummet.

Tänk på att se till att lämna tillbaka nyckeln efter användning.

Grovstädning

Vi ber er att grovstäda efter er och plocka upp eventuellt skräp som papper och burkar med mera. Vänligen ta med er allt och släng det hemma. Om ni tror att det kan bli mycket skräp, så ta med en sopsäck för att enkelt kunna ta hand om skräpet.

Betalning och bokning

Du bokar gymnastiksalen via vår E-tjänst och får en faktura hemskickad.