Boka i Kolla gymnastiksal

Kolla gymnastiksal

Bjud in dina vänner och familj till en rolig och aktiv dag i Kolla gymnastiksal!

Vi erbjuder en rymlig sal med utrustning för gymnastik, akrobatik och andra aktiviteter. Här finns allt från stora mattor och plintar till romerska ringar och lianer, så att ni kan testa era färdigheter och ha kul tillsammans.

Dessutom finns det omklädningsrum och andra faciliteter.

Så kommer du in

Du går in i den äldre delen i Kollaskolan (lågstadiet) och går mot skylten 2:a våning, förbi trapporna tar du till vänster. Du går igenom omklädningsrummen (4 st) till gymnastiksalen. 

Information om salen

  • Bredd 11 m
  • Längd 20 m
  • Höjd 7 m
  • Max antal personer: 150

Som privatperson hyr du idrottssal för 150 kr i timman, tänk på att även boka förberedelsetid innan och städning efteråt.

Mat och fika

Det är inte tillåtet att äta mat eller fika i gymnastiksalen. Vi hänvisar er till att äta och fika i omklädningsrummen eller på eventuella ytor utanför gymnastiksalen.

Använd musikanläggningen

Använd gärna musikanläggningen men glöm inte ta med mobiltelefon eller annan musikkälla. Nyckeln till musikanläggningen finns i brandskåpet inne i redskapsrummet.

Använd större redskap

Ni får gärna använda de större redskapen så som mattor, plintar, romerska ringar, lianer och innebandymål. Skolans eget material som till exempel ärtpåsar, bollar, rockringar och innebandyklubbor lånas inte ut.

Nyckel till matthissen

Nyckeln till matthissen finns i brandskåpet inne i redskapsrummet. Använd den om ni

Städa efter dig

Grovstäda efter dig, plocka upp papper, burkar med mera. Det står en städvagn utanför gymnastiksalen som ni kan låna. Ta med egen sopsäck om du vet att det kan bli mycket skräp. Kom ihåg att ta med dig soporna hem och släng dem där.

Betalning och bokning

Du bokar gymnastiksalen via vår E-tjänst och får en faktura hemskickad.