Boka i Gällingeskolan

Gällinge gymnastiksal

I Gällingeskolans gymnastiksal kan ni röra på er och ha kul!

Detta är en perfekt plats för dig som vill ha roligt och röra på dig samtidigt. Ta med en musikanläggning, bygg en stor hinderbana och kör lekarna Hela havet stormar eller Skeppsbrott. Du kan använda de stora redskapen som plintar och tjockmattor för att leka loss och ha kul.

Information om salen

Längd: 16 m
Bredd: 12 m
Höjd: 6,5
Max antal personer: 150

Som privatperson hyr du idrottshallen för 150 kr i timman, tänk på att även boka förberedelsetid innan och städning efteråt.

Mat och fika

Det är inte tillåtet att äta mat eller fika i gymnastiksalen. Vi hänvisar er till att äta och fika i omklädningsrummen eller på eventuella ytor utanför gymnastiksalen.

Musik

Vill ni ha musik under kalaset, så får ni själva ta med högtalare, eftersom vi inte har tillgång till de som finns monterade i skolan.

Använd stora redskapen

Ni är välkomna att använda de större redskapen i gymnastiksalen såsom mattor, plintar, romerska ringar, lianer och innebandymål.

Skolans eget material såsom bollar, rack och innebandyklubbor inte lånas ut.

Grovstädning

Vi ber er att grovstäda efter er och plocka upp eventuellt skräp som papper och burkar med mera. Vänligen ta med er allt skräp och släng det hemma. Om ni tror att det kan bli mycket skräp, så ta med en sopsäck för att enkelt kunna ta hand om skräpet. Tack för er hjälp!