Boka i Bräckaskolan

bräckskolan

Rör på er och ha kul i Bräckaskolans gymnastiksal!

Här kan ni leka och ha kul på stora mattor, hoppa högt på plintarna, testa era gymnastikfärdigheter på romerska ringar eller svänga er från lianerna.

Det finns även en mindre klättervägg och en spegelvägg för dans.

Som privatperson hyr du idrottssalen för 200 kr i timman, tänk på att även boka förberedelsetid innan och städning efteråt.

Bra att veta innan du bokar

Vi vill att du har det perfekta kalaset men det finns några saker som kan vara bra att veta innan du bokar.

Bräckan mötesrum

Mat och dryck

Det är inte tillåtet att äta mat eller fika i gymnastiksalen, men utanför Bräckaskolans gymnastiksal finns det möjlighet att boka till ett mötesrum, där du kan servera mat. Det finns inget pentry, men det finns stolar och bord att sitta vid. Du bokar idrottssalen i en bokning och mötesrummet i nästa bokning, går ej att boka båda samtidigt. Mötesrummet kostar 150 kronor i timmen.

Nycklar till musikanläggningen

För att kunna använda musikanläggningen i gymnastiksalen, hittar ni nyckeldosan på höger sida om dörren in till salen. Koden till nyckeldosan får ni i bokningsbekräftelsen.

Använd stora redskapen

Ni är välkomna att använda de större redskapen i gymnastiksalen såsom mattor, plintar, romerska ringar, lianer och innebandymål.

Skolans eget material såsom bollar, rockringar och innebandyklubbor inte lånas ut.

Grovstädning

Vi ber er att grovstäda efter er och plocka upp eventuellt skräp som papper och burkar med mera. Vänligen ta med er allt skräp och släng det hemma. Om ni tror att det kan bli mycket skräp, så ta med en sopsäck för att enkelt kunna ta hand om skräpet. Tack för er hjälp!

Betalning och bokning

Du bokar gymnastiksalen via vår E-tjänst och får en faktura hemskickad.