Boka på Åsa gård

Åsagård sal

Vill ni arrangera en rolig och aktiv tillställning? Varför inte boka vår idrottshall för en dag full av skoj och motion!

Vår idrottshall är utrustad med allt du behöver för en lyckad träning och rörelseglädje - från stora redskap till mattor. Bjud in familjen och vännerna och rör på er och ha kul. Bakom några av ribbstolarna finns även speglar för dans. Och har ni publik finns en mindre läktare i halva hallen.

Information om idrottshallen

Bredd 20 m
Längd 40 m
Höjd 7 m

Som privatperson hyr du idrottshallen för 300 kr i timman, tänk på att även boka förberedelsetid innan och städning efteråt.

Mat och fika

Det är inte tillåtet att äta mat eller fika i gymnastiksalen. Vi hänvisar er till att äta och fika i omklädningsrummen eller på eventuella ytor utanför gymnastiksalen.

Användning av musikanläggningen

Vill du lyssna på musik under träningspasset? Ingen fara! Ni är mer än välkomna att använda musikanläggningen i idrottssalen för att sätta stämningen. Var dock uppmärksam på ljudnivån så att ni inte stör andra i närliggande utrymmen.

Användning av stora redskap

Mattor, plintar, romerska ringar, lianer och innebandymål - allt finns på plats för att ni ska kunna skapa er egna unika träningsrutin i idrottssalen. Tänk på att skolans egna material, såsom ärtpåsar, bollar, rockringar och innebandyklubbor, inte får lånas ut.

Nyckeln till mattan

Behöver ni använda mattan? Nyckeln till matthissen finns i musikskåpet inne i musikrummet. Glöm inte att lämna tillbaka nyckeln efter användning så att andra kan få tillgång till mattan.

Åsagård pentry

Ät i pentryt eller omklädningsrummet

När ni hyr idrottshallen får ni även tillgång till pentry vid entrén som har köksdel, med ett mindre bord, mikro och vask.

För att hålla idrottssalen ren och fräsch är det inte tillåtet att äta eller dricka inne i lokalen.

Städning och sopor

Efter ert träningspass är det viktigt att städa upp efter er. Plocka upp papper, burkar och annat skräp och lämna idrottssalen i samma skick som ni hittade den. Ni kan låna en städvagn utanför idrottssalen och ta med egna sopsäckar om det behövs. Tänk på att ta med er soporna hem och släng dem där.

Betalning och bokning

Du bokar gymnastiksalen via vår E-tjänst och får en faktura hemskickad.