fjordskolan gymnastiksal

Välkommen till Fjord gymnastiksal. Här kan ni röra på er och ha kul.

Här finns gott om utrymme för lek och aktiviteter, och ni har tillgång till en rad olika redskap för att göra dagen extra roligt.

Information om salen

  • Bredd: 10 meter
  • Längd: 20 meter
  • Höjd: 5-8 meter
  • Max antal personer: 150

Som privatperson hyr du gymnastiksalen för 150 kr i timman, tänk på att även boka förberedelsetid innan och städning efteråt.

Mat och fika

Det är inte tillåtet att äta mat eller fika i gymnastiksalen. Vi hänvisar er till att äta och fika i omklädningsrummen eller på eventuella ytor utanför gymnastiksalen.

Musik

För att göra kalaset extra festligt, ta med en egen musikanläggning.

Redskap och utrustning

Hos oss har ni tillgång till en mängd olika redskap för att göra kalaset extra roligt. Ni är välkomna att använda de större redskapen såsom mattor, plintar, romerska ringar, lianer, innebandymål och minihandbollsmål. Dock kan vi tyvärr inte låna ut skolans eget material som till exempel ärtpåsar, bollar, rock-ringar och innebandyklubbor.

Städning och avfallshantering

Efter kalaset ber vi er vänligt men bestämt att städa upp efter er. Plocka upp papper, burkar med mera och lägg det i avfallspåsen. Om ni vet att det kan bli mycket skräp, ta gärna med en egen sopsäck. Kom ihåg att ta med er allt avfall och släng det på en lämplig plats utanför gymnastiksalen.

Betalning och bokning

Du bokar gymnastiksalen via vår E-tjänst och får en faktura hemskickad.