Här kan ni röra på er och ha kul. Vill ni röra på er och ha kul tillsammans? Då är Maleviks gymnastiksal det perfekta stället för dig!

Ni har tillgång till stora redskap som mattor, plintar, romerska ringar, lianer och innebandymål. Och med den vackra naturen runt omkring kan ni även ta en paus och njuta av fika i omklädningsrummet.

Information om salen

  • Bredd: 10 meter
  • Längd: 20 meter
  • Höjd: 6 meter
  • Max antal personer: 150

Som privatperson hyr du idrottssal för 150 kr i timman, tänk på att även boka förberedelsetid innan och städning efteråt.

Mat och fika

Det är inte tillåtet att äta mat eller fika i gymnastiksalen. Vi hänvisar er till att äta och fika i omklädningsrummen eller på eventuella ytor utanför gymnastiksalen.

Större redskap finns för er

Ha roligt och använd våra större redskap som mattor, plintar, romerska ringar, lianer och innebandymål. Observera att skolans eget material, såsom ärtpåsar, bollar, rockringar och innebandyklubbor, inte lånas ut.

Musik

Vi har en musikanläggning tillgänglig för användning, men ni behöver ta med en egen auxsladd, telefon eller dator för att koppla upp er till anläggningen och spela musik som ni gillar.

Nyckeln till matthissen

För att använda matthissen behöver du nyckeln som hänger på väggen i redskapsrummet. Kom ihåg att lämna tillbaka nyckeln efter användning.

Städa efter dig

Vi ber dig att grovstäda efter ditt kalas och plocka upp papper, burkar och annat skräp. En städvagn finns tillgänglig utanför gymnastiksalen som ni gärna får låna. Ta med en egen sopsäck om du tror att det kan bli mycket skräp. Och tänk på att ta med dig soporna hem och slänga dem där de hör hemma.

Betalning och bokning

Du bokar gymnastiksalen via vår E-tjänst och får en faktura hemskickad.