Letar ni efter en rolig plats ni kan röra på er och ha kul? Då har ni kommit rätt!

Vår gymnastiksal i Hede är det perfekta valet för dig som vill leka loss och röra på dig. Här finns stora redskap så att du kan utmana både dig själv och andra.

Information om salen

  • Bredd: 18 meter
  • Längd: 22 meter
  • Höjd: 7 meter
  • Max antal personer: 150 personer

Som privatperson hyr du idrottssal för 200 kr i timman, tänk på att även boka förberedelsetid innan och städning efteråt.

Mat och fika

Det är inte tillåtet att äta mat eller fika i gymnastiksalen. Vi hänvisar er till att äta och fika i omklädningsrummen eller på eventuella ytor utanför gymnastiksalen.

Musik

Vi har en musikanläggning tillgänglig för användning, men ni behöver ta med en egen auxsladd, telefon eller dator för att koppla upp er till anläggningen och spela musik som ni gillar.

Redskap

Ni får gärna använda de större redskapen i gymnastiksalen såsom mattor, plintar, romerska ringar, lianer, innebandymål och handbollsmål. Skolans eget material som till exempel ärtpåsar, bollar, rockringar och innebandyklubbor lånas inte ut.

Nyckel

Nyckeln till matthissen och redskapsrummet finns i en nyckeldosa mitt på långsidan. Koden till nyckeldosan är 0941.

Städning

Var vänliga och grovstäda efter er själva och plocka upp papper, burkar och annat skräp. Ta med en sopsäck om ni tror att det kan bli mycket skräp, och se till att ta med er soporna hem och slänga dem där. Tack för er hjälp!

Betalning och bokning

Du bokar gymnastiksalen via vår E-tjänst och får en faktura hemskickad.