Ska du bygga ett nytt företag från grunden eller står ditt företag inför en ny fas i utvecklingen? Här finns information om finansiering.

Almi företagspartner

Almi är en regional företagspartner med ett rikstäckande nätverk och globalt perspektiv. Almi kan att erbjuda riskvillig finansiering när ingen annan är villig att göra det. Entreprenörens och företagets förmåga att utveckla och ta tillvara idén eller investeringen är också viktig i Almis bedömning om eventuell finansiering.

Almi Länk till annan webbplats.

Almi invest

Arbetar du med startups? Almi Invest är ett riskkapitalbolag som investerar i svenska startups med spännande, skalbara affärsmodeller och drivna entreprenörer.

Almi Invest Länk till annan webbplats.

Connect väst

Connect Sverige är en ideell och oberoende organisation utan egna vinstsyften. Connect sammanför entreprenörer och tillväxtföretag med företagsutvecklande resurser när det gäller kompetens och kapital.

Connect Sverige Länk till annan webbplats.

Swedfund

Swedfund erbjuder riskkapital, kompetens och etableringsstöd för investeringar på nya tillväxtmarknader i Afrika, Asien, Latinamerika och Östeuropa, utanför EU. Swedfund investerar som strategisk partner med svenska företag och i företagens utländska dotterbolag.

Swedfund Länk till annan webbplats.

Arbetsförmedlingen

Stöd till start av näringsverksamhet är ett stöd för dig som är arbetslös och har goda förutsättningar att starta och driva egen verksamhet. Du måste ha fyllt 25 år för att få bidraget.

Arbetsförmedlingen Länk till annan webbplats.

Svenska riskkapitalföreningen

Är du aktiva i den svenska riskkapitalbranschen? Svenska riskkapitalföreningen, SVCA, är en obunden, ideell intresseförening för företag och föreningar vill sprida kunskap, verka för professionell utveckling och främja entreprenörskap.

De har ingen rådgivning men sprider information bland annat via sin webbplats och i media.

Svenska riskkapitalföreningen Länk till annan webbplats.