Behöver du hjälp med att komma vidare? Ett företag har bättre och sämre perioder men det är viktigt att tänka långsiktigt.

Oavsett om du är ny som företagare eller om du drivit företag under många år, finns det värdefull rådgivning som du kan ta del av.

Business Halland

Här finns all information samlad om vilka möjligheter och vilken hjälp som finns att få för dig som är företagare i Halland, oavsett om du är i en uppstart, ett utvecklingsskede eller i en tillväxtresa av ditt företag. Halland har ett stort utbud av affärsutvecklingsprogram, seminarium, kurser, företagsnätverk, mentorsprogram, rådgivning och finansieringsmöjligheter som hjälper dig att ta nästa steg i ditt företag.

Business Halland Länk till annan webbplats.

Företagslotsen

Företagslotsens uppgift och syfte är att förenkla kontakten mellan dig som företagare och Kungsbacka kommun. Vi hanterar ärenden som i huvudsak handlar om nyetablering, omlokalisering och expansion på befintlig plats.

Företagslotsen

Tillståndslotsen

Behöver du tillstånd för en tillfällig eller permanent verksamhet? Då kan du boka in ett möte med tillståndslotsen.

Här kan du som företagare få hjälp med ditt ärende utan att behöva kontakta flera olika förvaltningar. Det kan gälla att du ska bygga om eller nytt, starta restaurang, har ett miljöärende eller behöver söka andra tillstånd.

Tillståndslotsen

YESBOX

YESBOX finns för dig som är entreprenör, innovatör, nyföretagare, för dig som går i starta-eget tankar eller som har en idé du vill utveckla.

YESBOX är ett samverkansprojekt mellan ett flertal aktörer inom vägledning, rådgivning och utbildning riktad till entreprenörer och innovatörer som söker stöd och hjälp i början av sitt företagande.

YESBOX Länk till annan webbplats.