Behöver du hjälp med att komma vidare? Ett företag har bättre och sämre perioder men det är viktigt att tänka långsiktigt.

Oavsett om du är ny som företagare eller om du drivit företag under många år, finns det värdefull rådgivning som du kan ta del av.

Business Halland

Här finns all information samlad om vilka möjligheter och vilken hjälp som finns att få för dig som är företagare i Halland, oavsett om du är i en uppstart, ett utvecklingsskede eller i en tillväxtresa av ditt företag. Halland har ett stort utbud av affärsutvecklingsprogram, seminarium, kurser, företagsnätverk, mentorsprogram, rådgivning och finansieringsmöjligheter som hjälper dig att ta nästa steg i ditt företag.

Business Halland Länk till annan webbplats.

Företagslotsen

Företagslotsen är en kontaktväg in till kommunen där vi ser till att du kommer i kontakt med rätt personer för just dina frågor. Oavsett om det handlar om nyetablering, omlokalisering och expansion på befintlig plats.

Tillståndslotsen

Behöver du som företagare tillstånd för din verksamhet? Då kan du boka in ett möte med tillståndslotsen på Kungsbacka kommun.

YESBOX

YESBOX finns för dig som är entreprenör, innovatör, nyföretagare, för dig som går i starta-eget tankar eller som har en idé du vill utveckla.

YESBOX är ett samverkansprojekt mellan ett flertal aktörer inom vägledning, rådgivning och utbildning riktad till entreprenörer och innovatörer som söker stöd och hjälp i början av sitt företagande.

YESBOX Länk till annan webbplats.