På Hermods vill vi att alla ska kunna uppnå sina drömmar och yrkesmål oavsett var du befinner dig i livet. Vår passion är utbildning som är flexibel och anpassad efter dina behov och förutsättningar. Så har det alltid varit, ända sedan vi startade 1898.

Hermods är Sveriges största utbildningsaktör och varje år läser 70 000 elever hos oss. Hermods ingår i AcadeMedia, norra Europas största utbildningskoncern.

Våra kurser och kurspaket

I Kungsbacka erbjuder vi ett heltäckande utbud av över 200 fristående kurser på gymnasial och grundläggande nivå, samt SFI. Vi erbjuder även kurspaket inom Försäljnings- och serviceprogrammet.

Lokaler på Södra Torggatan 

Du är välkommen till oss i våra centrala lokaler på Södra Torggatan 16, plan 3, bredvid torget i Kungsbacka. På skolan kan du sitta och studera och det finns möjlighet att låna en dator på vårt studietorg.

Studieformer studietakt efter dina behov

Hos oss använder vi lärplattformen Novo. Du kan anpassa din studietakt så att det passar dina behov. Beroende på vilken kurs du läser kan du välja mellan olika studieformer; distans, flex eller klassrum.

Personal som stöttar dig

Förutom våra lärare finns även språkstöd, skolledare, kurator och specialpedagog som stöttar dig i dina studier. Våra studieledare hjälper dig med alla praktiska frågor kring utbildningen och din studieplan.

Litteraturlista

Du hittar din litteratur som hör till in kurs i Novo. Sök upp din kurs i listan.

Aktuell kurslitteratur Länk till annan webbplats.

Öppettider

  • Måndag 8–17
  • Tisdag 8–20
  • Onsdag 8–17
  • Torsdag 8–20
  • Fredag 8–17

Kontakta våra studieledare:

Telefon: 010-14 21 171
Telefontid: måndag–torsdag 9–10 och 13–14, fredag 13-14.30

Mejl: studieledare.kungsbacka@hermods.se
Du får svar inom en arbetsdag.