Vill du göra skillnad för någon som verkligen behöver det? Då kan du bli personlig assistent i Kungsbacka kommun.

Vi söker dig som vill ha ett betydelsefullt arbete där du gör skillnad. Som personlig assistent följer du en person med funktionsnedsättning i vardagen. Det innebär att du kan arbeta i personens hem, arbetsplats eller skola. Arbetsuppgifterna består till stor del av omsorg, som till exempel att stödja vid förflyttningar och personlig vård, men också att följa med på fritidsaktiviteter och ärenden.

Flexibel och lyhörd

För att bli personlig assistent ska du vara över 18 år. Du ska också ha en positiv människosyn, vara flexibel och ha tålamod.

Det är också bra om du kan arbeta självständigt och samtidigt vara lyhörd inför hur den du stödjer vill ha det. Ibland tar det tid att skapa en relation.

Du har tystnadsplikt

Som personlig assistent har du tystnadsplikt. Det betyder att du inte får berätta för någon om den du stödjer. Det gäller både under tiden anställningen pågår och efteråt.

Lön och stöd

Som personlig assistent får du lön enligt Allmänna Bestämmelser, Sveriges kommuner och landstings kollektivavtal Länk till annan webbplats.. Du får också metodvägledning och stöd i ditt dagliga arbete.

Så här ansöker du

Kontakta oss på Personlig assistans för att ansöka.