Sandlyckans gruppbostad ligger i ett lugnt område i Kullavik. Det är nära till havet och skogen. Det är också nära till affär eller en go fika i kyrkan.

Stöd och service

På Sandlyckans gruppbostad träffas hyresgästerna gärna tillsammans för att prata eller spela spel och vara ute i den fina trädgården. Personalen arbetar för att hyresgästerna ska känna sig trygga genom bland annat delaktighet i arbetet med individuella mål och behov.

Målgrupp

Sandlyckans gruppbostad riktar sig till hyresgäster inom socialpsykiatri och neuropsykiatri.

Boendemiljö

Sandlyckans gruppbostad finns i ett enplanshus med sex lägenheter och ett större allrum. Det finns också en härlig trädgård och det är nära till havet. Vi arbetar med att du skall trivas och finns till för dig i ditt mående som du mår i just nu.

Personalen

På Sandlyckan arbetar 9 medarbetare som är stödpedagoger, stödassistenter och ett par gånger i veckan kommer en sjuksköterska till boendet. Även en fysioterapeut och arbetsterapeut som finns tillgänglig efter behov.

Sandlyckans personalgrupp har bred kunskap inom bland annat psykiatri och med npf-utbildning.

Tillgänglighet

Sandlyckans gruppbostad i en plan har två ingångar som är låsta dygnet runt. Alla som bor på boendet och personal har nyckel eller så ringer man på dörrklockan. Det finns besöksparkering och nära till busshållplats. Det tar 20 minuter med buss till Kungsbacka centrum. Det finns också bra bussförbindelser till Göteborg.

Adress:
Seglarängsvägen 26, 429 32 Kullavik
Telefon:
0706-31 07 33
Mejl:
gruppbostad.sandlyckan@kungsbacka.se