Nya vattenledningar längs med Landstormsvägen

Vi kommer att byta ut de gamla vattenledningarna längs med Landstormsvägen. Syftet är att säkerställa att du får rent dricksvatten och att vi kan leverera mer vatten om det behövs i framtiden.

Kort fakta

Projekt: VDUF Landstormsvägen
Detta bygger vi: Förnyelse av vattenledning
Område: Gottskär

Om projektet på Landstormsvägen

Vi arbetar för att minimera störningarna för dig som bor längs Landstormsvägen och för att du ska kunna komma till din fastighet med så lite besvär som möjligt. Det kan dock bli tillfällen då vi måste sätta upp hinder på vägen, vilket kan innebära att det tar längre tid än vanligt att ta sig fram på Landstormsvägen, eftersom vägbredden kommer att vara begränsad under arbetet.

Om du inte bor längs Landstormsvägen, utan till exempel ska hämta eller lämna barn, ber vi dig att överväga att använda grusparkeringen närmare havet längs Gottskärsvägen (vid Kjells Hage) om möjligt. Från den parkeringen kan du sedan ta en kortare gångväg till Montessoriförskolan Onsalas småbarnsskola, Gottskär grundskola och Gottskär hotell.

Avstängt vatten

Under arbetet kommer vi också behöva stänga av vattnet i området under kortare perioder. Vi kommer att skicka ut ett SMS i god tid till de fastigheter som påverkas av avstängningen. För att säkerställa att du får meddelandet, se till att registrera ditt telefonnummer i vår sms-tjänst.

Tidplan

Vi startade byggnationen i september 2023, och vi förväntar oss att den ska vara klar tidigt under 2024. Tidsplanen är dock preliminär och kan komma att ändras.